1. EKU lekcija

Turpinot iesāktās tradīcijas, arī šogad IEVF fakultātē norisinās EKU DIENAS.

Veiksmīgi ir aizvadīta EKU LEKCIJA #1, kurā piedalījās vieslektori Valters Vestmanis (IPAS “Indexo”) un Māris Kancāns (SIA “LDz Cargo loģistika”).

Mērķauditorija šīm lekcijām bija uzņēmējdarbības un vadīšanas, kā arī loģistikas programmu studenti, taču gaidīti tika visi interesanti.

Valters Vestmanis prezentācijā atklāja iegūto pieredzi studiju laikā SSE (Stockholm School of Economics), iepazīstināja ar savām prakses vietām un kā tās palīdzējušas attīstīties, uzsvēra, cik nozīmīgi ir atšķirties no “pelēkās masas” un deva ieskatu par to, ko sagaidīt darbā pēc studijām, par piemēru ņemot savu šobrīdējo darba vietu IPAS “Indexo”.

Māris Kancāns savā runā atklāja loģistikas darba specifiku, sniedzot klausītājiem plašu ieskatu Latvijas Dzelzceļa darbībā, lielu nozīmi piešķirot arī valodu prasmēm un kā tās palīdz strādāt ar sadarbības partneriem.

EKU LEKCIJAS ir viens no labākajiem veidiem, kā studentiem gūt ieskatu izvēlētajā specialitātē. Piecu lekciju cikla laikā uzstāsies visdažādāko profesiju speciālisti, sākot no uzņēmējdarbības un beidzot ar nekustamajiem īpašumiem. Vairāk informācijas

Leave a Reply