IEVF Karjeras nedēļa 2019

IEVF Karjeras nedēļa ir uz studentiem orientēts pasākums, kas tapis sadarbībā ar Karjeras atbalsta un pakalpojumu nodaļu, kurā ir uzaicināti mūsu fakultātes studentiem interesējoši uzņēmumi, lai pastāstītu par sevi, to darbību un potenciālām prakses un darba iespējām.

29. oktobrī no plkst. 13:00 līdz 16:00 norisināsies Uzņēmumu diena, kuras laikā studentiem būs iespēja komunicēt ar dažādu uzņēmumu pārstāvjiem. Uzņēmumus un to pārstāvjus varēsi atrast 419. un 321. auditorijā.

IEVF Karjeras nedēļas 2019 ietvaros norisināsies arī vairākas vieslekcijas.

  • Uzņēmumu dienas ietvaros 29. oktobrī būs arī iespēja iepazīties ar VID darbinieku ikdienu. Tajā ietilpst ļoti dažādu profesiju pārstāvji. Būs iespēja iepazīties arī ar nodokļu un muitas policijas pārvaldes darbiniekiem, kā arī iepazīt muitas pārvaldes kinoloģijas nodaļu, iespēja satikt dienesta suņus un redzēt tos darbībā!
  • 29. oktobris, plkst. 12:00-12:30, 119. kabinetā. Ernests Štāls.
    Viens no konferences Techcill līdzdibinātājiem, start-up “Dripit.io” valdes loceklis, jauno tehnoloģiju zinātājs pastāstīts par savu pieredzi uzņēmējdarbībā, projektu organizēšanā, kā arī publisko uzstāšanos.
  • 30.oktobris, plkst. 12:30-14:05, 419. auditorijā. Artūrs Zeps.
    RTU Attīstības prorektors, IEVF mācībspēks, bijis arī RTU Studentu parlamenta prezidents. Pastāstīs par to, kā iespējams izveidot karjeru RTU, kā arī iepazīstinās ar savu stāstu un to, kā nokļuva tur, kur ir tagad.
  • 30. oktobris, plkst. 18:00-19:30, 411. auditorijā. Enno Ence.
    RTU IEVF Biznesa un inovāciju studiju programmas absolvents un uzņēmuma MILZU! dibinātājs un saimnieks un RTU Absolventu asociācijas valdes loceklis.
  • 31. oktobris, plkst. 12:30-14:00, 303. auditorijā. Claudio Rivera.
    RBS BBA programmas direktors, viens no tās radītājiem.
    Veidojot karjeru, mēs saskaramies ar milzum daudz izaicinājumiem. Claudio ar savu iedvesmojošo stāstu pastāstīs par to, kā ir izveidot savu karjeru ārzmeēs un cik svarīga tā ir paša cilvēka izaugsmei.

Uzzini vairāk un seko līdzi visām aktualitātēm mūsu Facebook pasākumā šeit!

Nepalaid garām lielisku iespēju iepazīt vairākus uzņēmumus un iedvesmoties no vieslektoriem! Tiekamies jau nākamnedēļ!