Atskats uz novembra un decembra mēnešiem

Sveiciens Lapsēnam vai Lapsēnu draugam, kas ir atvēris šo rakstu!

Man ir liels prieks, ka vēlies uzzināt, kā mums ir gājis pēdējo (jau gandrīz 2) mēnešu laikā. Šoreiz novembra aktualitāšu raksts ir pakavējies, lai to varētu apvienot arī ar dažiem decembra svarīgākajiem notikumiem, jo, kā jau ziemā pienākas, tad vairāki zvēri decembrī guļ ziemas miegu, un arī IEVF SP Lapsiņa ir devusies Ziemassvētku brīvdienās, lai nedaudz atpūstos un laiski pasnaustu. Jūsu uzmanībai – garās novembra un īsās decembra aktualitātes!

Novembris iesākās ar “Lapsēnu sazvanu” 4. novembrī – kopīgām sarunām un spēlēm, kur tuvāk, bet tomēr caur datoru ekrāniem, varējām iepazīt cits citu. Arī 23. novembra vakars tika pavadīts pavisam jautri, jo notika “Random prezentāciju vakars”, uz kuru vairāki Lapsēni bija sagatavojuši pavisam noteikti asprātīgas un interesantas prezentācijas.

Taču 10. novembrī norisinājās attālinātā novembra Lielsēde, kurā tika pārrunātas nodaļu aktualitātēs, kā arī bija pieslēgušies 3 viesi – mūsu draugi no citām FSP -, lai pastāstītu par aktuālajiem pasākumiem. Bet 22. novembrī tika sasaukta ārkārtas Lielsēde, kuras darba kārtība pavisam noteikti bija samērā nopietna un gara, jo bija jālemj par 3 jaunu biedru, kāda studiju virziena pārstāvja un arī studējošo pārstāvja IEVF Domē ievēlēšanu.

Valsts svētku nedēļā, 17. novembrī, norisinājās jau tradicionālais erudīcijas konkurss, kas šogad jau 2. reizi notika attālināti kopā ar Latvijas Kultūras akadēmiju. Par to, kā mums gāja, vari izlasīt pašpārvaldes iepriekšējā rakstā: http://www.ievfsp.rtu.lv/2021/11/25/pratplesi-piesledzies/.

Un tas vēl nav viss, jo visa novembra laikā ir sākti darbi pie dažādu lielāku un mazāku pasākumu plānošanas un ideju ģenerēšanas gan IEVF SP, gan arī RTU SP, piemēram, aktīvi aizsākušās arī “(IE)SPĒJA” darba grupas, kas ir jauns pasākumu cikls, kas cerams, ka aizsāks jaunas tradīcijas mūsu pašpārvaldē!

Decembrī notika arī pirmā “Dienesta romāns 2022” sēde, kuru arī šogad mēs organizēsim kopā ar BIF SP un DITF SP. Vēlam radošu garu un amora mūzu pasākuma organizēšanas gaitā!

Kā arī, protams, jau atkal tikāmies Lielsēdē, kurā viens no darba kārtības punktiem bija apstiprināt izmantošanai jaunu lapsas vizuālo identitāti. Esam kļuvuši vizuāli pievilcīgāki! Atliek vien sagaidīt pašpārvaldes merchu, pie kura jau cītīgi strādā Gerda!

Abu mēnešu laikā aktīvi strādājuši arī IEVF SP Kopsapulces delegāti, kas apmeklējuši darba grupas un palīdzējuši tapt dažādiem dokumentiem. Decembra Kopsapulcē apstiprināts tika jauns RTU SP Kārtības rullis, kā arī tika izveidots Vēlēšanu nolikums.

Tiekamies jaunajā 2022. gadā ar jaunām ziņām un vēl lieliskākiem notikumiem!

Autors: Krists Lemešonoks